Így dolgozunk mi!

“Merj álmodni, mert az álmok álmodói meglátják a holnapot. Merj kívánni, mert a kívánság a remény forrása, s a remény éltet bennünket. Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát.”

Tudod, hogy melyik a világon a második legnagyobb értékben forgalmazott termék?

 

Most lehetőséged van, hogy saját webáruházadon keresztül értékesítsd a világon a második legnagyobb értékben forgalmazott terméket 20 nyelven, a világ 180 országában, otthonról az internet segítségével. A profi webshopot készen kapod, az értékesítés központi irodán keresztül zajlik.

 

Az interneten keresztül akár 180 országában meg tudod ismertetni az üzletedet és a termékeket, úgy hogy ki sem mozdulsz az otthonodból.

A munka elkezdéséhez elég egy regisztráció, ami ingyenes, ha megrendeled a három kezdő termékcsomag egyikét, mely árának 110%-át a cég jóváírja számládon, amit aztán további vásárlásnál használhatsz fel. Ha nem szeretnél termékcsomagot vásárolni, akkor lehetőséged van regisztrálni 5.000 Ft befizetésével + 1 termék (pl egy próba csomag 1.140 Ft értékben) megvásárlásával. Bármelyiket is választod, regisztrált taggá válsz, melyhez jár a saját weblap webáruházzal akár 20 nyelven, a bemutató mappa, az online hálózatépítést segítő információs anyag, és törzsvásárlói ár a cég összes termékére. Innentől kezdve te vagy a főnök, és úgy irányítod az üzleted, ahogy szeretetnéd, kikötések és havi kötelező normák nélkül. Légy a magad főnöke, építsd ki saját vállalkozásod otthonról kockázatok nélkül!

 

És végül, melyik ez a termék, és hogy néz ki a weblap?

 

Nézd meg ezt a rövid, 30 másodperces videót és megismerheted a cég legnépszerűbb termékét. Itt a kép alatt pedig megnézheted a weblapot a cég egyéb termékeivel és további információval az üzletről.

 

videosképjpg. (Small)

 

Így néz ki a honlap, amit a regisztráció befizetése vagy a termékrendelés után kapsz: http://egeszsegesfeketekave.hu/

Regisztrálj most és holnap már élvezheted is a saját webshop nyújtotta előnyöket az értékesítésben.

Itt regisztrálhatsz:rm (Small)

A regisztrációhoz itt találsz segítséget (kattints a képre):

segít (Small)

kép kör (Small)

 

Ha bármi kérdésed van keress bátran!

E-mail: egeszsegesfeketekave@gmail.com