Béla és a sült galamb

Hallottál már Béláról? Nem? Pedig már az egész város róla beszél. Hogy miért? A videóból kiderül. 🙂

bkvideokép (Small)

  • Lehet vállalkozást indítani kevés pénzből? Saját vállalkozást tapasztalat nélkül?

És ha azt mondom, hogy 5.000 Ft-ból el tudsz indítani egy saját vállalkozást?

  • Ha online szeretnék dolgozni, akkor kb 4.000 Ft-ért tudok venni egy domain nevet. De ekkor még nincs rajt semmi, nincs hozzá kiszolgáló háttér, marad 1.000 Ft-om, hogy összerakjam a honlapom, de akkor ez még nem egy vállalkozás, ez egy sima honlap, ahova felírom az elérhetőségemet.

És, ha azt mondom, hogy 5.000 Ft-ból lehet saját profi weboldalad webshoppal?

  • Oké, de hiába az internet, határainkon kívül senki nem ért magyarul. Hiába hirdetem a magyar weboldalam, ha közben senki nem érti, mi van rajt. És, ha megértik, hogy juttatom el a termékem külföldre, hogy az a vevőnek és nekem is megérje anyagilag?

És, ha azt mondom, hogy 20 nyelven lehet honlapod a világ 160 országában, központosított szállítási rendszerrel?

  • Ha ez ilyen egyszerű, miért nem csinálja ezt mindenki?

Mert attól, hogy kapok egy hátteret, az még nem fog helyettem dolgozni. A kalapács, meg a fűrész nem fogja felépíteni a házam, ha nem veszem a kezembe, és kezdek el velük dolgozni. Ezután már minden rajtam múlik, és azon, hogy tudok-e élni a lehetőséggel, meghallgatom-e azok tanácsát, akik már megépítették a maguk házát, és hogy bele tudom-e vinni az egyéniségem, a kreativitásom.

Így indíthatsz saját vállalkozás kevés kezdőtőkével, ami egy nagyon jó opció azoknak, akik tudnak és akarnak is dolgozni. Akik csak várják a sült galambot, azok inkább lottószelvényre költsék ezt az ötezer forintot. Végül is annak is van valamennyi esélye.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.