Béla és a sült galamb

Béla és a sült galamb

Hallottál már Béláról? Nem? Pedig már az egész város róla beszél. Hogy miért? A videóból kiderül. 🙂

 

  • Lehet vállalkozást indítani kevés pénzből? Saját vállalkozást tapasztalat nélkül?

És ha azt mondom, hogy 5.000 Ft-ból el tudsz indítani egy saját vállalkozást?

  • Ha online szeretnék dolgozni, akkor kb 4.000 Ft-ért tudok venni egy domain nevet. De ekkor még nincs rajt semmi, nincs hozzá kiszolgáló háttér, marad 1.000 Ft-om, hogy összerakjam a honlapom, de akkor ez még nem egy vállalkozás, ez egy sima honlap, ahova felírom az elérhetőségemet.

És, ha azt mondom, hogy 5.000 Ft-ból lehet saját profi weboldalad webshoppal?

  • Oké, de hiába az internet, határainkon kívül senki nem ért magyarul. Hiába hirdetem a magyar weboldalam, ha közben senki nem érti, mi van rajt. És, ha megértik, hogy juttatom el a termékem külföldre, hogy az a vevőnek és nekem is megérje anyagilag?

És, ha azt mondom, hogy 20 nyelven lehet honlapod a világ 160 országában, központosított szállítási rendszerrel?

  • Ha ez ilyen egyszerű, miért nem csinálja ezt mindenki?

Mert attól, hogy kapok egy hátteret, az még nem fog helyettem dolgozni. A kalapács, meg a fűrész nem fogja felépíteni a házam, ha nem veszem a kezembe, és kezdek el velük dolgozni. Ezután már minden rajtam múlik, és azon, hogy tudok-e élni a lehetőséggel, meghallgatom-e azok tanácsát, akik már megépítették a maguk házát, és hogy bele tudom-e vinni az egyéniségem, a kreativitásom.

Így indíthatsz saját vállalkozás kevés kezdőtőkével, ami egy nagyon jó opció azoknak, akik tudnak és akarnak is dolgozni. Akik csak várják a sült galambot, azok inkább lottószelvényre költsék ezt az ötezer forintot. Végül is annak is van valamennyi esélye.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.